Tudung Labuh Green Moss

Tudung Labuh Green Moss symbolizes balance, self-respect and well being. It promotes learning, growth and harmony. Do check other hijabs on sale at our Facebook fanpage.

Code   :   BTB03 B
Colour :   Dark Green 
Price    :   RM55
Size     :   Free Size (Elbow length)



Order now!


41 comments:

ummusaif said...

salam. kalau ada design mcm ni utk kanak2 mesti comel. really like the small flowers on head and shoulder.

-ummusaif

July 28, 2009 at 8:56 PM
Beautiful Tudung said...

Noted, Ummusaif. Nanti try mbak tu boleh tak dia buat version kanak-kanak :)

July 29, 2009 at 7:53 AM
Anonymous said...

salam...
small flowers tu dbuat dr ape ye?
dr manik ke?

August 1, 2009 at 2:26 PM
Anonymous said...

salam,
yang ni ada stok ke tak ada? bila next stock sampai?

August 7, 2009 at 5:33 AM
Beautiful Tudung said...

Green Moss currently out of stock. Supplier working on it Probably will be back in two weeks.

August 7, 2009 at 7:33 AM
Anonymous said...

salam.. dah sampai ke stok..tell me later...irafansurie@yahoo.com

August 18, 2009 at 10:19 AM
Anonymous said...

Cara pemakaiannya, bahagian bunga diletak dibahu? Perlu dipusing-pusing?

August 27, 2009 at 11:04 AM
Anonymous said...

Atau macamana?

August 27, 2009 at 11:05 AM
Beautiful Tudung said...

ye kena pusing sikit.. Akak tak reccomend kepada muslimah yang pakai cup C or D.

August 30, 2009 at 8:07 AM
Cik Som said...

Tudung ni dah ada dalam stok tak?

September 1, 2009 at 12:42 PM
Anonymous said...

salam..
akak..klu tdg ni ade stok baru.
email sy leh ke?
neechan_cheche@yahoo.com.my.
da lame carik fesyen cmni yg labuh. bru skg jumpe.

September 1, 2009 at 1:29 PM
Beautiful Tudung said...

Belum. Still on the way. Boleh tengok Label untuk tahu status tudung samada Sold, Reserved atu Available.

September 1, 2009 at 1:29 PM
Anonymous said...

salam,cantik sangat tdung tu...sesuai n menutup aurat,harga bleh runding lagi x?

September 13, 2009 at 9:33 PM
Anonymous said...

klau ada info tntg stok baru or tdung yang cantik2 emel kiter eak
ummi_zulfar2311@yahoo.com

September 13, 2009 at 9:35 PM
Beautiful Tudung said...

ummi Zulfa,

Boleh subscribe RSS kalau nak mengikuti perkembangan blog ini (Tudung baru & tudung yang cantik2)

September 14, 2009 at 6:12 AM
bayulaut said...

Saya pun minat tudung ni. :)

September 19, 2009 at 11:31 AM
bayulaut said...

tudung ni labuh dari quiet abundance ke (utk saiz yg sama, M)? Nampak dlam gambar camtu.

September 28, 2009 at 3:45 PM
Beautiful Tudung said...

Ye.. Quiet Abundance tu pendek sikit. Huhu.

September 28, 2009 at 3:55 PM
Anonymous said...

salam.. ada x tempat untuk sy tgk, cuba n trus beli... xpuas la bli w/o try it...

October 20, 2009 at 8:13 PM
Beautiful Tudung said...

Boleh contact mana-mana reseller terdekat. Or feel free to visit my humble abode in Kerteh Terengganu.

October 21, 2009 at 8:28 AM
lightarrow said...

stilla vailable ada saiz l x?

October 26, 2009 at 11:08 AM
Beautiful Tudung said...

Two Tones Free size. Sampai siku as in pic.

October 26, 2009 at 11:14 AM
Anonymous said...

salam sis, tudung ni ade kaler ape lg ea? size L availble lg x? sy suka sgt2 tdung2 di cn. Moga dimurahkan rezki =)

October 27, 2009 at 12:41 PM
Beautiful Tudung said...

Waalaikumussalam.

Yang masih ada hijau, biru and pink + maroon

jazakillahu khair for the du'a

October 27, 2009 at 12:51 PM
Anonymous said...

salam..sis, kalau yg sold tu ada next stok lg x?

October 27, 2009 at 5:31 PM
Beautiful Tudung said...

Waalaikumussalam

Possible but unlikely..

October 27, 2009 at 5:41 PM
Anonymous said...

ASSALAMUALAIKUM.

DAPAT DISKAUN TAK KALAU BELI BANYAK?

October 28, 2009 at 2:57 PM
misah said...

bOLEH EMAIL SAYA KT Amiez_38@yahoo.com...berminat nak jual

October 28, 2009 at 2:59 PM
Beautiful Tudung said...

Beli banyak ada diskaun. Dah email Alhamdulillah.

October 28, 2009 at 3:27 PM
Asiah yusro said...

kak, saya nak beli tudung ni.. boleh email saya tak
cahaya_keindahan@hotmail.com

October 31, 2009 at 12:52 AM
Anonymous said...

masih ada stock ke?

December 9, 2009 at 7:47 AM
Beautiful Tudung said...

Sorry sold out

December 9, 2009 at 7:55 AM
cikgu mardiah said...

sesuai x pakai dengan baju bercorak?

December 19, 2009 at 3:18 PM
Anonymous said...

salam,

kalau ada design macam ni tapi utk color yang sesuai utk dipakai dengan byk baju,,
cth :cream + yg sesuai
putih+hitam

cantik tdg ni,,

December 20, 2009 at 12:48 AM
Beautiful Tudung said...

insya Allah ada hitam + gray (Steel Black) hujung bulan depan..

December 20, 2009 at 8:47 AM
aisyah said...

salam,bole sy tau kedai kak kt mane?

March 7, 2010 at 4:30 PM
Beautiful Tudung said...

Kedai belum ada. Boleh buat appoinment dengan reseller terdekat untuk tengok tudung live.

March 7, 2010 at 5:32 PM
pinkygal_186@yahoo.com said...

salam..tudung ni ada lagi x??

October 6, 2010 at 8:37 PM
Beautiful Tudung said...

Waalaikumussalam.. Tudung ini ada. Tudung yang telah habis terjual akan dikeluarkan dari blog.

October 6, 2010 at 8:44 PM
Anonymous said...

assalamualaikum...suka sangat fesyen tudung ni..ada lagi x? kalau warna lain ada x?

June 27, 2011 at 12:48 PM
Beautiful Tudung said...

Waalaikumussalam.. Tudung ni masih available. Untuk lihat warna lain boleh ke fanpage kami di http://tinyurl.com/twotones . Terima kasih.

June 27, 2011 at 12:56 PM

Post a Comment